I malerfirmaet udføres ud over diverse malerbehandlinger følgende indenfor gulve:

Læs mere om de enkelte behandlinger herunder eller tryk på ovenstående

Afslibning/Høvling

Tilbud på afslibning, også kendt som afhøvling, foretaget af vores egne gulvfolk, laves. En kvadratmeterpris er indenfor denne kategori meget svingende, da der er markant forskel på om gulvet er med gammel fernis, fyldt med tæpperester, lyst og nemt eller noget helt andet, samt hvor mange hjørner eller andre udfordringer såsom radiatorrør, skabe mv., der er. Derudover afhænger prisen også af hvilken slutbehandling der ønskes, fx rent træ, olie, lak eller sæbe. Derfor foretager vi altid individuelle tilbud for hvert gulv.
Afslibning/afhøvling gøres fra eksisterende flade til helt rent træ.
Derudover udføres afhøvling af fx trappetrin, dørtræ og lignende også.

Letslib

En let afslibning foretages på gulve som blot skal have en opfriskning af fx lak, sæbe eller olie. Letslib udføres med maskine og hjørner og kanter eftergås manuelt. En letslib vælges hvis en afslibning/afhøvling ikke er nødvendigt.
Kvadratmeterprisen er afhængig af hvilken behandling der ønskes efterfølgende fx olie, lak eller sæbe.

Epoxymaling

Epoxymaling er ikke det samme som epoxybelægning. Epoxymaling er, som ordet beskriver, en maling, altså et meget tyndt lag. Epoxymaling kan med fordel anvendes flere steder og er godt slidstærkt. Det kan fx anvendes på værksteder, bryggersgulve, køkkengulve, stuer mv., næsten kun fantasien sætter grænser. I epoxymalingen kan der også laves fx logoer eller opdelinger såsom trekanter, linjer mv..
Kun fantasien sætter grænser ift. farver, dog er det vigtigt at bunden er fast. Mindre reparationer kan foretages inden udlægningen af epoxyen.

Et helt nyt gulv af fx linoleum eller terrasso bliver med tiden lidt slidt og kedeligt at se på. Det kan der gøres noget ved. Ved polering af gulve rengøres gulvet først så det helt rent, herefter poleres det med polish, som kan vælges i både en mat- og en højglans version.
Polering kan foretages på mange typer gulve, fx terrazzo, klinker, vinyl og linoleum.
Prismæssigt afhænger prisen hovedsageligt af hvor rent gulvet er inden.